Facts About ayakkabi shoes Revealed

Wiki Article

a thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

BirçOkay iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Meslek hastalığı olarak kabul edilmesi durumunda, etkilenen kişilere sağlık hizmetleri, tazminat veya diğer tıbbi ve yasal haklar sağlanabilir. Ancak, bu konuda kesin bilgi için bu konuda uzman bir avukata başvurmanızı öneririm.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

İş Ayakkabısı S2 Reguları: S1 Conventionalına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi bare minimum seviyede tutulur.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak iş ayakkabısı spor uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı iş ayakkabısı spor en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

EN IS0 20344 standardına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da stopüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform iş ayakkabısı adana üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page